Χωρίς κατηγορία

Αγανάκτησα

Αγανάκτησα

Ειρηάννα Γιαλιτάκη

Ιανουάριος 16th, 2017

No comments

FacebookTwitterGoogle+Κοινοποίηση

aganaktisa

Σημερα λοιπόν θα εκφράσω κι εγώ κάτι που με ενοχλεί και με αηδιάζει!

Δεν υπάρχει πουθενά σε αυτόν τον τόπο οικογένεια,τουλάχιστον όχι με την πραγματική έννοια!
Οι γονείς προσπαθώντας να μην περάσουμε στα παιδιά μας τα δικά μας τραύματα απο την παιδική μας ηλικία,βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας…
Δημιουργήσαμε μια νεολαία που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να επαναπαύεται στο βόλεμα που της προσφέρουμε ως γονείς!
Και μην ακούσω τα σχετικά περί κρίσης κ.λ.π…
Κρίση, αλλά ολα τα παιδιά είναι στις καφετέριες με ένα πανάκριβο κινητό,με τα τσιγάρα τους και ρεμπελεύουν αντί να βγούν στη γύρα προς αναζήτηση εργασίας!
Η καραμέλα του τύπου »υπάρχει κρίση,τι να κάνουμε;» δίνει και παίρνει και εμείς οι γονείς υποστηρίζουμε αυτή την τεμπέλικη στάση αντι να αντιδράσουμε!
»Μα θα αφήσω το παιδι μου να παει να δουλεψει σε σούπερ μαρκετ με τρεις κι εξήντα; ή να καθαρίζει σπίτια; Και δεν του τα δίνω εγώ τα ψίχουλα που θα του δώσουν και να μην κουράζεται κιόλας άδικα;΄΄
Λογική του παραλόγου!!!!

Ναι να πάει,να μάθει αξίες!!!

Δεν θα του πέσει η υπόληψη!!

Νέα παιδιά όλο ζωη, κοιμούνται μέχρι το μεσημέρι κι επειτα ξαμολιούνται στα καφέ μέχρι να έρθει το βράδυ να ολοκληρώσουν σε κάποιο κλάμπ!
Να οι εθισμοί στο αλκοόλ, στις ουσίες γενικότερα,(15χρονα αρχίζουν τα τσιγαριλίκια και τις μπύρες), με τη δικαιολογία μιας κρίσης!!
Όσο δύσκολη κι αν είναι η εποχή μας όποιος θέλει θα βρεί δουλειά!
Ασε το άλλο.. όποιος νέος δουλεύει υπάλληλος,δεν κάνει κατάχρηση ουσιών και ξυπνάει το πρώι ή ασχολείται και λίγο με το σπίτι και την οικογένειά του,είναι φλώρος και τον κοροιδεύουν!!
Εμείς φταίμε!!!
Εμείς οι γονείς, που χάσαμε την μπάλα και φτιάξαμε νέους δίχως οράματα, αξίες και ιδανικά!!!
Δεν φταίνε μόνο οι όποιοι βουλευτάδες, υπουργοί και πρωθυπουργοί!

Όλα ξεκινούν πρώτα μέσα απο την οικογένεια.

Ξέρω πως πολλοί θα θυμώσουν μαζι μου, μα εγω θα λέω τα πράγματα με το όνομά τους!
Και ναι τολμώ και λέω πως ευθύνη φέρω κι εγώ για την κατάντια αυτη… για τις καφετεριες και τα κλαμπ που ειναι γεμάτα απο το δικό μου χαρτζιλίκι, την ώρα που γκρινιάζω για την άτιμη την κρίση…
Για τα χασίσια και το αλκοόλ που εχει γίνει πλέον τρόπος ζωής και δικαιολογία για την ανευθυνότητα,την καλοπέραση,το αραλίκι, αφου υπάρχει κρίση!!
Γονείς!!!!

Ας κάνουμε κάτι να σώσουμε τα παιδιά μας!

Ας ταρακουνήσουμε λίγο τα σάπια θεμέλια πρίν την καταστροφή τους!

Για τον Heartbeatradio
Ειρηάννα Γιαλιτάκη

Comments are closed.