Καλλιτέχνες

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ συστήνεται στον Heart-Beat-Radio

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ συστήνεται στον Heart-Beat-Radio

heartbeat

Νοέμβριος 6th, 2015

No comments

FacebookTwitterGoogle+Κοινοποίηση

koniak
H Αλεξάνδρα Κόνιακ συνεχίζει τη συλλογή των τίτλων για το δεύτερο της δίσκο, με ένα τραγούδι που ακροβατεί ανάμεσα στην Pop και τη Rock, φλερτάρει με την Rn’B αλλά φέρει παράλληλα και το ελληνικό χρώμα, γεγονός που το κάνει αγαπητό σε πολλά διαφορετικά «αφτιά», ήδη από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του.

Πόσο μελάνι αντέχει να ποτίσει η ψυχή; Τι πρέπει να σβήσουμε και τι να καθαρογράψουμε στην προσπάθεια συμφιλίωσης με το εγώ μας; «Όπου μένει ψυχή μπαίνει υπογραφή» και δεν υπάρχει πιο γνήσια υπογραφή, από τον ερμηνευτικό τρόπο μιας από τις πλέον υποσχόμενες φωνές της νέας γενιάς.
Φυσικά δεν την αφήσαμε να ξεφύγει χωρίς να μας απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις

Heart-Beat-Radio: Α4. Πώς προέκυψε αυτό το τραγούδι και ποιοι είναι οι συντελεστές του;

Αλεξάνδρα Κόνιακ : Αυτό το τραγούδι είναι ο ορισμός της φράσης «εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει»! Ήμασταν στο καράβι για Πάτμο, όπου θα δίναμε συναυλία το επόμενο βράδυ. Εγώ κοιμόμουν κι ο συνθέτης του, Χρίστος Σερενές, μαγείρευε τη μουσική πάνω σε στίχους, που μόλις του είχε στείλει ο Γιάννης Σιούτης. Μέχρι να φτάσουμε στο λιμάνι, το κομμάτι είχε ολοκληρωθεί. Τουλάχιστον στο μυαλό του!

Heart-Beat-Radio : Πού τραγουδάς και πού θα σε βρούμε αυτό το χειμώνα;

Αλεξάνδρα Κόνιακ :Ξεκινάμε τις εμφανίσεις μας στο HolyWood Stage στις 5 & 12 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν κι άλλες εντός κι εκτός Αττικής! Επίσης συμμετέχω για τρίτη χρονιά στο μουσικοθεατρικό υπερθέαμα Circus Explosiva σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη,
που κάνει πρεμιέρα 26 του Δεκέμβρη στο El Convento Del Arte και στη θεατρική παράσταση «Μικρές Ιστορίες Φόνων» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Vault. Τέλος, ξεκινάω μια συνεργασία με την κουκλοθεατρική ομάδα «Καρυδότσουφλο» σ’ ένα έργο που απευθύνεται κυρίως σε εφήβους και θα ‘ναι έτοιμο μέσα στο Νοέμβρη! Όποιος θέλει να τα μαθαίνει πρώτος και καλύτερος, μπορεί να ενημερώνεται απ’ τη σελίδα μου στο Facebook!

Heart-Beat-Radio : Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες Έλληνες η ξένοι που θα ήθελες να συνεργαστείς;
Αλεξάνδρα Κόνιακ : Θα αναφέρω πάλι τον Philip Glass, μιας και του χω ιδιαίτερη αδυναμία, όμως υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες από διαφορετικούς κόσμους που θα ήθελα να συνεργαστώ και είναι κυρίως συνθέτες! Και κυρίως μινιμαλιστές!

Heart -Beat-Radio : Αν σου γινόταν μια πρόταση να παίξεις κάποιον ρόλο ποιον θα επέλεγες;

Αλεξάνδρα Κόνιακ : Δεν το ‘χω σκεφτεί ποτέ αλλά μάλλον θα επέλεγα κάποια Τσεχωφική ηρωίδα επηρεασμένη από εξαιρετικά ανεβάσματα στο θέατρο!

Heart-Beat-Radio: Έχεις κάποια όνειρα ανεκπλήρωτα; Και αν ναι, θέλω να τα μοιραστείς με εμας!
Αλεξάνδρα Κόνιακ : Θα ήθελα να μπορούσα να ταξιδεύω στην Αυστραλία και το Λονδίνο, τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο! Στην Αυστραλία για να βλέπω την αδερφή μου και στο Λονδίνο για βόλτα!

Heart-Beat-Radio : Το τραγούδι σου παίζει στην εκπομπή MEA CULPA της Κωνσταντίνας Αλμπέρτη, που σημαίνει «το λάθος μου». Εσένα ποιο ειναι το δικό σου λάθος;

Αλεξάνδρα Κόνιακ :Το πρώτο μέγα λάθος είναι που τα παίρνω όλα προσωπικά και το δεύτερο που δε διορθώνω την αφηρημάδα μου!

Heart-Beat-Radio : Μια ευχή για τον heart-beat-radio;

Αλεξάνδρα Κόνιακ : Να εκατονταπλασιάσει τους ακροατές του και να παίζει πολύ Αλεξάνδρα Κόνιακ!
Δείτε το νεο τραγούδι της Αλεξάνδρας Κόνιακ με τίτλο Α4 https://www.youtube.com/watch?v=iKpMKQuQZ3A
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/radiomusicheartbeat/

Comments are closed.