Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός του βιβλίου 8 Ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα

Διαγωνισμός του βιβλίου 8 Ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα

heartbeat

Σεπτέμβριος 30th, 2016

No comments

FacebookTwitterGoogle+Κοινοποίηση

thomazosdiagonismosjpeg
O http://heartbeatradio.eu και οι Εκδόσεις Αέναον
σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου »8 Ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα του Δημήτρη Θωμάζου απο τις Εκδόσεις Αέναον
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας θα πρέπει να κάνετε:
1. Like στην σελίδα μας στο facebook,
https://www.facebook.com/radiomusicheartbeat
&
https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%91%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BF%CE%BD-Aenaon-Publications-%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%82-1529631740673122/
2. Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/715762981874847/
&
https://www.facebook.com/groups/1570269059953694/
3. Like στην φωτογραφία του διαγωνισμού, αφήστε το σχόλιό σας και δημόσια κοινοποίηση στον τοίχο σας!!!!
4. Συντονιστείτε στον http://heartbeatradio.eu/ για να μάθετε αν είστε εσείς η/ο τυχερός ακροατής μας!!

Την Παρασκευή 7/10/16 στις 17:00~20:00 θα κληρωθούν 2 αντίτυπα του βιβλίου»8 Ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα του Δημήτρη Θωμάζου απο τις Εκδόσεις Αέναον στην εκπομπή Με καφέ και κουβέντα με την Konstandina Alberti & την Evie Pride

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Το συγκεκριμένο βιβλίο περιέχει οκτώ αυτοτελείς ιστορίες οι οποίες έχουν ως σκοπό τους να μας «ταξιδέψουν», με ιδιαίτερη ευαισθησία, τόσο σε φανταστικούς όσο και σε πραγματικούς κόσμους.
Η ιδιότητα του συγγραφέα, ως εκπαιδευτικός, του επέτρεψε να αντιληφθεί ότι είναι πολύ δύσκολο στην εποχή μας να διδαχθούν οι αξίες αποτελεσματικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα.
Έτσι αποφάσισε μέσω της αφηγηματικής μεθόδου, να «περάσει» στον αναγνώστη τις σκέψεις και τα μηνύματα που θέλει να μεταδώσει με τρόπο που να κρατάει το ενδιαφέρον, την αγωνία και προπάντων να μην κουράζει αυτόν που θα πάρει το βιβλίο στα χέρια του.
Οι εξοντωτικοί ρυθμοί της σύγχρονης ζωής και το άγχος, έχουν κατά κάποιον τρόπο, κοιμίσει κάποιες πλευρές του μυαλού μας και της ψυχής μας που είναι εξαιρετικά πολύτιμες για τον κάθε έναν από εμάς.
Στόχος του συγγραφέα είναι να αφυπνίσει τον αναγνώστη και να τον βοηθήσει να ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του που μέχρι σήμερα δεν γνώριζε ή απλά αγνοούσε την ύπαρξή τους.
Η ευαισθησία, η αγνότητα των αισθημάτων, η αγάπη σε όλες της μορφές της, η ανάγκη της επικοινωνίας, οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και η χρησιμότητα της φαντασίας είναι μόνο μερικά από όσα θα ανακαλύψουμε εδώ μέσα.
Όλα αυτά , είναι τα πρώτα «δομικά υλικά» για να «χτίσεις όνειρα» και μετά να «βαδίσεις» τον δύσκολο δρόμο για την πραγμάτωσή τους.
Εκεί που η φαντασία συναντά την πραγματικότητα … βρίσκονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και αξίες του ανθρώπου.
Πρέπει όμως να τις … «προσφέρεις» … με τέτοιον τρόπο … ώστε να είναι ευχάριστες, με ενδιαφέρον και προσιτές για κατανόηση από όλους και όλες τις ηλικίες.
Πρόκειται λοιπόν για «ταξίδια στην απέναντι όχθη » του μυαλού … εκεί που … όλα είναι δυνατά … παραμυθένια και μαζί … απίστευτα αληθινά.
Σας δίνουμε μία υπόσχεση …. ότι το ενδιαφέρον θα μείνει σε όλους σας …από την πρώτη μέχρι …. την τελευταία σελίδα.

Comments are closed.